Please enter your contact details, we will call you

Your request has been sent successfully

Your contact details

Name:
Phone:

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Please select the form of service and provide the necessary data needed to identify and expedite the resolution of the issue

Your request has been sent successfully

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Your request has been sent successfully

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

9 ski resorts and 4 new areas in the network of online tourist routes Village Routes from Vodafone

Vodafone продовжує розширювати мапу туристичних маршрутів Village Routes. Напрямок сільських маршрутів є частиною власного соціального проєкту - Find&Follow - телеком-оператора. Відтак географію проєкту доповнили Миколаївська, Сумська, Черкаська та Чернігівська області. Нові маршрути з’явились також у Чернівецькій, Хмельницькій, Миколаївській, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Вінницькій, Одеській та Волинській областях. Наразі на сайті проєкту туристам доступно 48 маршрутів у 18 областях України.

Окрім того, у зимовий період акцент зроблено на гірськолижні курорти України. До існуючих маршрутів додано наступні локації:

1. Львівська область, ГК «Плай»
2. Закарпатська область, ГК «Пилипець»,
3. Івано-Франківська область, ГК «Ворохта»,
5. Львівська область, ГК «Динамо-Тростян»,
6. Львівська область, ТК  «Захар Беркут»,
7. Полтавська область, ГК «Сорочин Яр»,
8. Черкаська область, ГК «Водяники»,
9. Чернівецька область, ГТК «Мигово».

Кожен маршрут розрахований мінімально на 1-2 дні. На сайті  є детальний опис локацій на маршрутах, контактна інформація, геолокація кожного об’єкта, поради щодо додаткових екскурсій, харчування та проживання. Це допомагає туристу швидко та легко орієнтуватись в нових умовах та приймати рішення, а також ретельно планувати подорож. При розробці турів враховувались інтереси як тих, хто лише починає досліджувати Україну, так і для досвідчених туристів, які шукають нових вражень. Адже ми пропонуємо як досить відомі місця, так і зовсім недосліджені туристами куточки сільської України.

Напрямок Village Routes створено для того, щоб запропонувати українцям малолюдні безпечні подорожі сільською місцевістю, адже у даний час потрібно якомога відповідальніше ставитись до нових правил поведінки у зв’язку з поширенням COVID-19. Окрім того, основною метою проєкту є підтримка та розвиток малого бізнесу в сільській місцевості.

Щотижня перелік маршрутів у кожній з областей доповнюється. Vodafone розширює географію туристичних локацій відповідно до розгортання 4G (LTE 900 МГц) мережі саме у сільській місцевості. Адже розвиток інформаційної інфраструктури істотно впливає на покращення туристичної привабливості регіонів.

Find Follow

У 2015 році Vodafone запустив власний туристичний проєкт Vodafone Smart Routes. Це інноваційні пішохідні туристичні маршрути в містах України. Маршрути візуалізуються за допомогою кам'яних табличок з QR-кодами та кумедними персонажами. Таблички з QR-кодами розміщені біля культурних та історичних пам'яток, кам'яні стрілочки вказують шлях до наступної локації, таким чином складаючи цілісний унікальний маршрут. Туристичні стежки наразі є у семи містах України: Києві, Львові, Чернівцях, Полтаві, Ужгороді, Черкасах та Херсоні.

У 2020 році Vodafone змінив назву туристичного проєкту на Find & Follow та запустив новий напрямок – Village Routes – для малолюдних подорожей сільською місцевістю. Наразі сільські туристичні маршрути розроблено для Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Волинської, Житомирської, Чернівецької, Хмельницької, Київської, Вінницької, Херсонської, Одеської, Миколаївської, Полтавської, Чернігівської, Черкаської, Сумської областей та Чорнобильської зони відчуження.