Please enter your contact details, we will call you

Your request has been sent successfully

Your contact details

Name:
Phone:

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Please select the form of service and provide the necessary data needed to identify and expedite the resolution of the issue

Your request has been sent successfully

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Your request has been sent successfully

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section
Рейтинг котолюбів Києва за даними Vodafone Analytics

Rating of Kyiv cat lovers according to Vodafone Analytics

Аналітики Vodafone з’ясували нарешті, в якому районі Києва більше люблять тварин. На основі даних власної мережі Vodafone склав рейтинг любителів домашніх тварин серед киян. Рейтинг складено з урахуванням чисельності мешканців кожного району міста.

Топ-5 районів, дружніх до домашніх улюбленців, виглядають так:

  1. Найбільше любителів котиків і собак виявлено у Печерському районі. Майже 14% мешканців Печерська мають домашніх улюбленців.
  2. На другому місці – мешканці Голосіївського району, тут відсоток любителів домашніх тварин складає 12,7%.
  3. На третьому – жителі Дарницького району Києва із показником 12,6%.
  4. 12,5% мешканців Оболоні є щасливими власниками котів і собак, що робить Оболонський район четвертим у чотирилапому рейтингу.
  5. Завершує п’ятірку Шевченківський район, тут 12,2% жителів тримають вдома кота чи собаку.

На шостому місті – столичний Поділ (12,1%), на сьомому – Солом’янський район (11,9%), на восьмому – Дніпровський (11,6%), на дев’ятому – Святошинський (11%). Найменше любителів домашніх тварин виявилось у Деснянському районі Києва, їх тут лише 10,8%.

Власники домашніх тварин мають деякі схожі риси. Так, серед них більше жінок, ніж чоловіків – ця пропорція незначно різниться по районах, та загалом по місту прямує до співвідношення 60% жінок проти 40% чоловіків.

Серед власників домашніх тварин набагато більше людей з високим і середнім рівнем доходу, ніж серед тих, хто не має кота чи собаки. Отже можна стверджувати, що домашній улюбленець – це престижно.

Любителі котиків і собак є більш активними у соціальних мережах, ніж ті, у кого домашніх улюбленців немає. Не дивно, адже найкращий контент буквально під рукою кожного дня. Фото і відео котиків та собак змушує їхніх власників генерувати вдвічі більше, ніж звичайних інших людей, трафіку в Instagram, в 1,5 рази більше трафіку у YouTube та в 1,7 разів більше трафіку у Facebook.

Наявність домашньої тварини майже у 60% випадків дорівнює наявності авто у власника. У всіх районах Києва частка автолюбителів серед любителів домашніх тварин вища, ніж серед тих, у кого вдома живуть тільки люди.

Рейтинг складено на основі знеособлених великих даних, які Vodafone використовує для надання послуг Vodafone Analytics. Ці послуги дозволяють отримати точну геоаналітику, описати портрет цільової аудиторії, організувати таргетовану рекламу, отримати модель Look-a-like.

Також на основі аналітики власних даних Vodafone має рішення Big Data Scoring, яке дозволяє виявити і попередити шахрайські дії, а також визначити схильність клієнтів до придбання продуктів: прогнозування попиту, модель відтоку клієнтів тощо.

За минулий рік кількість клієнтів Vodafone Analytics та Big Data Scoring зросла майже втричі.