Please enter your contact details, we will call you

Your request has been sent successfully

Your contact details

Name:
Phone:

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Please select the form of service and provide the necessary data needed to identify and expedite the resolution of the issue

Your request has been sent successfully

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Your request has been sent successfully

Need help?

We have collected for you the answers to all relevant questions in the "Support" section.

Go to the "Support" section

Vodafone відкриває вільний доступ до “Всеукраїнської школи online”

4Gr

Vodafone відкриває вільний доступ до “Всеукраїнської школи online”

Українські школярі, учні середньої та старшої школи, зможуть дивитися уроки на Vodafone TV. В рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» Vodafone відкриває вільний доступ до трансляцій уроків в рамках сервісу Vodafone TV.

Щоранку, з 10:00 до 12:00, до закінчення карантину, уроки будуть доступні всім бажаючим. Трансляція уроків буде проходити на наступних каналах:

5-ий клас – «Плюсплюс» та «112 Україна»
6-ий клас – ZOOM та NewsOne
7-ий клас – ZIK та «5 канал»
8-ий клас – «Індіго» та УНІАН
9-ий клас – «Рада» та UA: Культура
10-ий клас – UA: Перший
11-ий клас – М1

Доступ надається безкоштовно і без обов'язкової реєстрації для нових користувачів. Скористатися можна, вибравши один із способів – через додаток для iOS, Android, Web-site tv.vodafone.ua або Smart TV (LG або Samsung).

Для того щоб дивитися уроки "Всеукраїнської online школи", необхідно зайти в розділ "Всі канали", далі "онлайн школа" і вибрати потрібний клас і предмет. Кожен день запису уроків будуть додаватися в спеціальну колекцію на сервісі і будуть доступні протягом 7 днів.

Vodafone також підтримує українців під час карантину, надаючи безкоштовний доступ до пізнавально-розважальних сервісів: з 03.04 по 24.04 – до Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate і BeFit. Vodafone також продовжив до 30.04 для абонентів передплачених тарифів можливість безкоштовно підключити послугу Online PASS, щоб безлімітно спілкуватися в популярних соціальних мережах і месенджерах.

Vodafone Music – сервіс для прослуховування музики за передплатою. У сервісі доступні всі сучасні хіти, прослухати їх можна в режимі онлайн або завантажити в пам'ять пристрою. Vodafone Music доступний на iOS, Android і Web. Активувати послугу можна через додаток Vodafone Music або відправивши SMS з текстом «1» на номер 70030 .

Vodafone Press – сервіс для читання електронних журналів. У сервісі присутній величезний каталог періодичних видань різних категорій: авто-тематика, fashion, технології, бізнес та ін. Сервіс доступний в Web-інтерфейсі. Для підключення послуги потрібно відправити SMS з текстом «1» на номер 80010 .

BeFit – це спеціально підібраний каталог мобільних додатків і відеоуроків для підтримки здорового способу життя та розвитку свого тіла, розуму і духу в таких напрямках: спорт і фізичне здоров'я; ментальне здоров'я; здорове харчування; вплив навколишнього середовища; обладнання для спорту. Для підключення потрібно зайти на сайт http://befit.vodafone.ua або відправити SMS з текстом «Так» на номер 7877 . Сервіс доступний для ОС Android.

Bookmate – сервіс для читання електронних книг, коміксів і прослуховування аудіокниг. У сервісі велика бібліотека контенту українською, англійською, російською та ще 12 мовами, а також рекомендації та авторські збірки. Доступний для iOS, Android, а також у web-версії.

На час карантину Vodafone дарує 30 днів преміум-доступу до книжкового сервісу Bookmate. Для отримання подарунка, потрібно ввести промокод "Vodafone" на сайті bookmate.com/code, після чого зареєструватися/авторизуватися під своїм акаунтом до 30.04, при цьому клієнтам Vodafone не потрібно прив'язувати свою банківську карту. Подарунок доступний новим користувачам або тим, у кого не було активної підписки на протязі останніх 3 міс.

Online PASS – безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) і месенджерів (текстові та графічні повідомлення в Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat). Щоб скористатися доступом до послуги Online PASS, потрібно набрати комбінацію *316*1# . Послуга для безлімітного спілкування в соціальних мережах буде діяти протягом 28 днів з моменту підключення, після чого буде відключена. Перевірити статус послуги Online PASS можна за допомогою USSD-команди *316*2# . Послуга Online PASS доступна для підключення клієнтам передплачених тарифних лінійок Vodafone Family, Vodafone RED Extra, Vodafone RED, Vodafone RED 2015 року, тарифів Vodafone Light + та Vodafone ZAHID. У тарифах Vodafone SuperNet Start/Pro/Unlim і Joice послуга Online PASS вже включена в пакет послуг відповідно до умов тарифу і не вимагає підключення.