Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Трафік в мережі Vodafone зріс у 20 разів за 4 роки

career

Vodafone відзначає 20-разове зростання інтернет-трафіку в період з 2015 до 2018 року, з моменту початку будівництва мереж швидкісного мобільного інтернету. У 2018 році клієнти Vodafone використовували вдвічі більше трафіку, ніж роком раніше.

За результатами минулого року клієнти Vodafone виявилися найактивнішими інтернет-користувачами – у середньому дата-клієнт Vodafone використовує 3,2 ГБ трафіку на місяць. Найактивнішим інтернет-містом став Київ - сьогодні в столиці за місяць клієнти використовують близько 1,5 Петабайт мобільного інтернету. Друге і третє місце з інтернет-активності займають Харків та Дніпро, які генерують майже вдвічі менше трафіку, ніж Київ.

Активне споживання стимулювали вигідні тарифи, які Vodafone запропонував 2018 року: лінійка тарифів Super Net з великим об'ємом інтернет-трафіку для клієнтів передплаченого зв'язку, нові тарифи для контрактних клієнтів компанії, а також збільшення пакетів мобільного інтернету в бізнес тарифах компанії.

Зростання споживання стало можливим також завдяки активному розширенню покриття мереж 3G і запуску 4G - за результатами року 85% жителів України можуть скористатися 3G зв'язком Vodafone, і 45% українців отримали доступ до послуг 4G Vodafone. Інвестиції компанії в розвиток інфраструктури з моменту початку будівництва мереж швидкісного мобільного інтернету склали 21,6 млрд грн.

Рекордні на ринку інвестиції покликані забезпечити технологічне лідерство Vodafone і гарантувати клієнтам компанії не тільки безперебійну роботу мобільного зв'язку і data послуг, але і надійну платформу для запуску нових технологічних послуг на базі 4G: технологій і продуктів IoT, рішень для SmartCity, аналітики великих даних, хмарних сервісів, інноваційних послуг на базі технології Mobile ID, а також Фінтех сервісів.

Готовність до 4G клієнти компанії можуть самостійно і безкоштовно перевірити за допомогою єдиного USSD-запиту – потрібно просто набрати *222# і натиснути кнопку виклику. У відповідь оператор надішле SMS із результатом перевірки смартфона та SIM-карти.

Для тих, хто ще не дійшов до магазину Vodafone, щоб замінити свою стару SIM-карту на USIM з підтримкою 4G, Vodafone пропонує безкоштовну доставку. Замовити безкоштовний upgrade своєї SIM-карти з поштовою доставкою можна на http://4g.vodafone.ua.