Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone рекомендує міцно триматися за свій телефон

30% заявок від клієнтів на заміну SIM-карти відбуваються через її втрату разом з телефоном.

Щомісяця в контактний центр Vodafone Україна надходить близько 80 000 заявок на блокування або заміну SIM-карти. Більше 30% заявок пов'язані з втратою SIM-карти разом з пристроєм. При цьому найбільша кількість звернень припадає на святкові дні та період відпусток.

З огляду на цю статистику, спеціалісти Vodafone Україна підготували низку рекомендацій, дотримуючись яких, можна знизити ризик втрати телефону й уникнути необхідності відновлення SIM-карти:

  • Носіть телефон в надійних і захищених місцях: у нагрудній кишені, глибоких передніх кишенях або у внутрішній кишені сумки.
  • Уникайте носіння телефону у відкритих сумках, пакетах, задніх кишенях одягу, звідки телефон може випасти або стати легкою здобиччю шахраїв.
  • Не залишайте телефон, навіть на короткий час, на столах в ресторанах/кафе/барах та інших громадських закладах, а також на видному місці в машині. Це підвищує ризик того, що ви можете забути телефон або його може непомітно взяти хтось інший.
  • Надійно тримайте телефон під час його використання, щоб запобігти падінню. «Телефон впав у воду» – одна з причин заміни SIM-карти у відпускників влітку.
  • Уникайте надмірного перевстановлення SIM-карти з телефону в телефон. Частий механічний вплив може вивести SIM-карту з ладу.
  • При купівлі стартового пакету збережіть документи і пластиковий тримач від SIM-картки. Наявність стартового пакету і PUK-коду дозволить з легкістю замінити SIM-карту в разі втрати телефону.

Щоб полегшити клієнтам процедуру відновлення SIM-карти, фахівці Vodafone Україна зробили кілька нововведень. Зокрема, розширили перелік необхідних документів для заміни SIM-карти, спростили ідентифікацію клієнта, а також процедуру зміни формату SIM-карти. Для заміни формату SIM-карти на micro/nano клієнту необхідно прийти в офіційний магазин Vodafone Україна з робочою SIM-картою та безкоштовно поміняти її без будь-яких документів. Варто також зауважити, що всі нові SIM-карти Vodafone Україна випускаються в форматі 3 in 1 (standart/micro/nano).

Детальну інформацію про процедуру заміни SIM-карти можна отримати в контакт центрі оператора за номером 111 (з мобільного Vodafone в Україні) або 0 800 400 111 (з будь-якого номера в Україні).