Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

В Харкові почали видавати «мобільні паспорти»

coverageУсім абонентам Vodafone Україна у Харкові доступна послуга цифрової ідентифікації особи – Mobile ID або «мобільний паспорт». Технологія Mobile ID дозволяє за допомогою мобільного телефону віддалено ідентифікувати особу при отриманні різних електронних послуг та використовувати електронний цифровий підпис, який є юридично значимим аналогом власноручного підпису власника. Такий мобільний підпис дозволяє однозначно ідентифікувати людину та підтвердити її особистість.

В Харкові за допомогою Mobile ID вже можна оформити 3 довідки: про склад сім'ї, про реєстрацію місця проживання та замовити технічний паспорт нерухомості в БТІ. У перспективі перелік доступних сервісів буде доповнений державними послугами для отримання різних довідок, виписок, оформлення заявок, субсидій, пільг, декларацій, підписання петицій; системами інтернет-банкінгу, медичними сервісами, освітніми програмами.

Для бізнес-клієнтів Vodafone Mobile ID надає можливість отримати віддалений доступ до корпоративних інформаційних ресурсів і підписувати документи в системах електронного документообігу.

З 7 листопада для мешканців Харкова Vodafone запускає акцію «100 мобільних паспортів». Перші 100 бажаючих мають можливість безкоштовно отримати Mobile ID, зареєструвавшись за посиланням.

«Ми першими в Україні пропонуємо своїм клієнтам електронний цифровий підпис на основі технології Mobile ID. Ми забезпечили максимально високий рівень захисту персональних даних, при цьому намагалися зробити послугу якомога простішою і зручною. Харків став першим містом, який отримав можливість протестувати Mobile ID в соціальній сфері. Зараз харків'яни можуть отримувати необхідні довідки, використовуючи Mobile ID, в онлайні, не виходячи з дому. Перелік послуг буде постійно розширюватись і необхідність в особистій присутності та використанні паперових документів повністю відпаде», – зазначила генеральний директор Vodafone Україна Ольга Устинова.

Для підключення Mobile ID послуг клієнту у Харкові необхідно особисто відвідати офіс Vodafone за адресою: вул. Багалія 18, придбати SIM-карту з підтримкою технології Mobile ID та пройти процедуру реєстрації та генерації ключів. Підключити послугу можна як на діючий абонентський номер, так і на додатковий. При цьому, клієнтові не потрібно відвідувати Акредитований Центр Сертифікації Ключів – уся процедура організована за принципом «єдиного вікна» в офісі Vodafone.

Вартість SIM-карти з підтримкою технології Mobile ID становить 100 грн. Підключення послуги ЕЦП терміном на 1 рік – 150 грн. Абонентська плата складає 15 грн на місяць.