Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Клієнти Vodafone допомогли придбати COVID-19-тести для 600 маленьких пацієнтів із вродженими проблемами серця

Клієнти Vodafone допомогли придбати COVID-19-тести для 600 маленьких пацієнтів із вродженими проблемами серця

Завдяки коштам, зібраним в рамках благодійної програми Vodafone «Доброе дело в подарок», в Київському Інституті Серця з'явилися ПЛР тести на COVID-19, необхідні для маленьких пацієнтів з вродженими проблемами серця, які надходять в дитяче відділення Інституту Серця на оперативне втручання.

В рамках програми «Добра справа в подарунок» кошти, які раніше планувалися для придбання подарунків клієнтам до свят, Vodafone направляє на допомогу дітям, які потребують термінової складної операції з усунення вроджених вад серця, а також на закупівлю необхідного кардіологічного обладнання. Після хірургічного втручання діти отримують можливість жити здоровим повноцінним життям.

У програмі беруть активну участь клієнти Vodafone, направляючи накопичені під час користування мобільним зв'язком бонуси на реалізацію благодійного проекту.

142 дитини вже стали здоровими завдяки програмі Vodafone «Добра справа в подарунок». Допомогу отримують діти з різних куточків України. Так, в 2019 році разом зі своїми абонентами Vodafone допоміг дітям з Рівненської, Херсонської, Запорізької, Вінницької, Миколаївської, Кіровоградської та Київської областей. Перша операція в рамках програми «Добра справа в подарунок» була проведена у вересні 2011 року. Програма реалізована за участю Київського Інституту Серця.

В цілому Vodafone Україна спільно з акціонером – групою компаній NEQSOL Holding – виділила 33 млн гривень для допомоги і підтримки лікарень і лікарів нашої країни. Також Vodafone запустила і продовжує впроваджувати ініціативи, спрямовані на підтримку України і українців під час карантину. Попередньо внесок компанії в якості соціальної підтримки оцінюється в суму близько 30 млн гривень. Таким чином, загальна сума допомоги на сьогодні становить 63 млн гривень.

Серед реалізованих ініціатив Vodafone Україна: покупка апаратів ШВЛ і засобів захисту для українських лікарень, а також безоплатне надання послуг зв'язку. Компанія нарахувала медичним працівникам по 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі; забезпечила безкоштовною безлімітного зв'язком в роумінгу групу лікарів, які вирушили на допомогу колегам в Італію.

На час карантину Vodafone Україна надавала своїм клієнтам в Україні безкоштовний безлімітний доступ до популярних мессенджерам і соціальних мереж Online Pass - – щоб підтримати можливість залишатися на зв'язку, незважаючи на введені обмеження, а також в ряд освітніх і розважальних сервісів. В рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» відкрито вільний доступ до трансляцій уроків через сервіс VodafoneTV.

На початку карантину, за погодженням з Міністерством закордонних справ України, оператор проінформував своїх клієнтів, які перебували в роумінгу, про майбутнє закриття кордону України і поповнив їх рахунки на 100 грн, щоб дати можливість абонентам Vodafone залишатися на зв'язку до повернення в країну, а також своєчасно отримувати актуальну життєво важливу інформацію. Щоб підтримати місцеві бюджети керівництво Vodafone України прийняло рішення відмовитися від податкових пільг, передбачених законом №3220.