Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone допоможе оптимізувати бізнес ПБГ «Ковальська»

Для співробітників власних підприємств Промислово-будівельна група «Ковальська» вибрала зв'язок Vodafone, зокрема, рішення М2М. Також, додатково до послуг голосового зв'язку, для ПБГ «Ковальська» Vodafone розробив спеціальні пропозиції з роумінгу.

Зв'язок Vodafone допоможе оптимізувати витрати Групи на виробництво й логістику – оператор розробив для ПСГ «Ковальська» індивідуальне М2М рішення з моніторингу та навігації транспорту. Vodafone також встановив виділені інтернет-канали для забезпечення фіксованого доступу до інтернету кар'єрів Групи.

«Ми давно ставили перед собою мету: інтегрувати сировинні кар'єри ПБГ "Ковальська" в систему Групи – відкрити доступ до IT-підприємства, налагодити контроль за процесом роботи в режимі online. Завдяки ефективному підходу Vodafone до поставлених завдань, нам це вдалося, при чому якісно й оперативно. Крім того, ми отримали від оператора вигідну пропозицію з роумінгу. Співробітники корпорації часто бувають за кордоном в робочих поїздках, звичайно, їм необхідно підтримувати зв'язок зі своїми колегами. Дзвінки та послуги інтернету досить дорогі за кордоном, але Vodafone запропонував нам досить лояльні тарифи», – коментує Сергій Гончаренко, начальник департаменту закупівель та контрактної політики ПБГ «Ковальська».

Асоціація «Промислово-будівельна група «Ковальська» – найбільший в Україні виробник будівельних матеріалів і один з провідних девелоперів. Компанія об'єднує низку великих підприємств у різних сегментах будівельної галузі, що виконують повний обсяг робіт: від видобутку сировини та виробництва будівельних матеріалів до зведення об'єктів житлового, комерційного та соціального призначення.

Спираючись на глобальний досвід надання послуг зв'язку в 80 країнах, Vodafone пропонує українським компаніям унікальний комплекс послуг і свій погляд на те, як повинен виглядати «підключений» бізнес. Корпоративні тарифи Vodafone включають послуги зв'язку, доступні й бізнесменам у всьому світі: 3G інтернет, вільний роумінг у Європі та домашні тарифи для дзвінків за кордон. До цього міжнародного набору Vodafone додав звичні для українських корпорацій безлімітні дзвінки всередині мережі, а також безлімітне спілкування в соціальних мережах і популярних месенджерах. Стати корпоративним абонентом Vodafone можна, звернувшись в найближчий центр обслуговування абонентів.