Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone відкрив новий магазин на Хрещатику - що особливого?

4Gr

Vodafone відкрив новий магазин на Хрещатику - що особливого?

У ці вихідні Vodafone Retail відкрив свій новий магазин на Хрещатику. Магазин розташований за адресою: місто Київ, вулиця Хрещатик, 22, у будівлі Головпоштамту. Vodafone ділиться першими результатами роботи магазину та дає 5 причин, чому на нього варто звернути увагу.

Головний магазин Vodafone
Новий магазин на Хрещатику стане флагманом мережі Vodafone Retail. Тут компанія тестує та впроваджує нові підходи в обслуговуванні клієнтів та продажах гаджетів.

Ольга Устинова, генеральний директор Vodafone Україна: «Україні є куди рости в плані розвитку ритейлу. Ми, звісно, аналізуємо український ринок, разом з тим беремо за основу свою експертизу та експертизу наших глобальних партнерів в інших країнах. В Україні ми сповідуємо філософію відмінну від інших гравців ринку. Ми будемо допомагати, розвивати, навчати, розважати та створювати унікальний стиль спілкування компанії і клієнта. Vodafone Retail – це не традиційна торгова мережа, це новий experience-–простір».

Перший магазин партнерської моделі
У центральній частині розташована інноваційна бренд-зона Samsung, де будуть демонструватися всі новинки та флагмани бренду. Це перший магазин, де компанія тестує партнерську модель з Samsung. У планах обладнати бренд-зонами Samsung ще 17 магазинів до кінця 2019 року, та 60 магазинів у 2020 році.

big-data

Ольга Устинова, генеральний директор Vodafone Україна: «Ми віримо у партнерство з найбільшими технологічними компаніями, світовими лідерами в технологіях, розробці та виготовленні сучасних пристроїв. В цьому контексті одним зі стратегічних партнерів на українському ринку є Samsung. Ми плануємо, що наші партнерські магазини стануть своєрідними інноваційними центрами, де можна буде побачити технологічні новинки та техніку, пов’язану з технологіями передачі данних, інтернетом речей й іншими інноваційними розробками».

Нестандартні «острівки»
Окрім традиційних функціональних зон продажів та обслуговування, простір магазину пропонує й декілька нетипових «острівків». Так, наприклад, кожен відвідувач магазину може користуватися безконтактним благодійним терміналом, щоб долучитися до проекту «Добра справа в подарунок». А ще у магазин Vodafone варто зайти, щоб випити хорошої кави. У майбутньому на території магазину запрацює постійна експозиція музею мобільної історії.

Інновації та історія в інтер'єрі
Простір магазину поєднав інновації та історію, його творцям вдалося максимально зберегти фасадне та внутрішнє оформлення будівлі. Так, дизайнери зберегли вінтажне покриття підлоги та ліпнину, вписавши їх у сучасний дизайн нового магазину. Загальна торгова площа магазину складає 220 м².

4Gr

Що купують у головному магазині на Хрещатику
У перші вихідні магазин відвідали близько 7000 клієнтів. Максимальний чек покупця склав 31 тис. грн. Серед продажів смартфонів топ-5 виглядає наступним чином:
  1. Samsung Galaxy J4 2018
  2. Samsung Galaxy A30 32GB
  3. Xiaomi Mi A3 4/64GB
  4. Xiaomi Redmi Note 7 4/64GB
  5. Nokia 1 Plus

Топ-5 гаджетів:

  1. Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 4 Black
  2. Модем USB Alcatel IK40 White LTE
  3. Смарт-годинник Amazfit Bip Black
  4. Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 Black
  5. Смарт-годинник ELARI Fixitime 3 Pink

Магазин на Хрещатику, 22 працює щодня з 10 ранку до 9 вечора.
Всі магазини в Києві доступні за посиланням.