Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone дарує новорічні подарунки за підключення популярних сервісів

Vodafone Україна пропонує подарунки за підключення послуг в рамках акції «Новорічні подарунки від Vodafone». З 21 грудня 2016 року по 21 січня 2017 року абоненти, які підключать дві акційні послуги Vodafone, можуть виграти телевізор, планшет, навушники або смартфон. 

Для того щоб стати учасником акції, достатньо підключити послугу Vodafone TV, яка дозволяє дивитися популярні телеканали й фільми в HD якості, і, як мінімум, ще одну послугу на вибір – Vodafone Music, Vodafone Books або GOOD'OK. Ніяких додаткових дій здійснювати не потрібно, усі нові користувачі послуг, які виконали умови акції, автоматично стають претендентами на отримання подарунків. 

Ті, хто вже користується Vodafone TV, також можуть скористатися новорічною пропозицією, підключивши одну з перерахованих послуг. І навпаки, тим, хто вже користується Vodafone Music, Vodafone Books або GOOD'OK, для участі в акції необхідно підключити Vodafone TV. Для чинних користувачів Vodafone TV і GOOD'OK для того, щоб стати претендентами на отримання подарунків, необхідно в період дії акції підключити ще одну мелодію GOOD'OK з кодом виду 001ХХХХХ за повну вартість. Абоненти, які вже користуються трьома послугами – Vodafone TV і ще двома з акційних послуг – також автоматично стають учасниками розіграшу.

Між усіма учасниками акції буде розіграно головний подарунок акції – телевізор з підтримкою технології SMART TV, а також додаткові тематичні призи за підключення відповідних послуг:

  • Ультратонкий планшет – за підключення Vodafone TV і онлайн бібліотеки Vodafone Books, яка надає доступ до десятків тисяч книг різної спрямованості.
  • Бездротові навушники з шумопоглинанням – за підключення Vodafone TV і сервісу Vodafone Music, який пропонує доступ до 26-мільйонного каталогу треків і дозволяє слухати якісну легальну музику без плати за трафік. 
  • Сучасний смартфон – за підключення Vodafone TV і послуги GOOD'OK, яка дозволяє встановлювати мелодії або фрази замість звичайних монотонних сигналів під час виклику абонента.

Чим більше пакетів послуги Vodafone TV і мелодій GOOD'OK підключать учасники під час проведення акції, тим більше шансів на виграш подарунка вони отримують. Переможці будуть визначені шляхом випадкового вибору не пізніше 31 січня 2017 року. Детальніше про акцію та послуги можна дізнатися на сторінці https://www.vodafone.ua/apps

Послуги Vodafone TV, Vodafone Music і Vodafone Books – це кінотеатр, бібліотека і безмежний світ музики у смартфоні. Кожен із сервісів легко підключити, встановивши відповідну програму з Play Market або AppStore або користуватися за допомогою WEB-версії. Для більш зручного знайомства з послугами в рамках кожної з них встановлено безкоштовний пробний період, а також можливість використання сервісів на трьох пристроях з одного акаунту. Мобільний 3G і 2G інтернет трафік при використанні додатків і WEB-версій – безкоштовний.