Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Забіг на мільйон: розробники IT SmartFlex створили платформу для благодійного проєкту Kind Race 120

Команда ІТ SmartFlex, дочірньої компанії Vodafone, що займається розробкою програмних продуктів, pro bono створила платформу для збору пожертв у рамках проєкту Kind Race.

Kind Race – це благодійний проєкт Тетяни Гриньової, благодійниці та засновниці Kind Challenge. Тетяна пробіжить 120 напівмарафонів – бігтиме по 21 км кожного дня протягом 120 днів – для того, щоб зібрати 27 000 000 грн для благодійних фондів України та привернути увагу до доброти та соціальних проблем в Україні. За виконання всіх організаційних умов проєкт має увійти у міжнародну Книгу рекордів Гіннеса.

Кожен день Таня біжить півмарафон для підтримки одного з українських благодійних фондів. На платформі Kind Race можна купити крок спортсменки – один, два, сотню чи будь-яку кількість, або зареєструватися і пробігти разом із Тетяною. Кожен крок вартує 1$, а зібрані кошти будуть автоматично перераховані відповідним благодійним організаціям.

User-friendly платформу для збору коштів на Kind Race створила команда ІТ SmartFlex – абсолютно безкоштовно і у стислий термін. Платформа дозволяє відвідувачам сайту легко і швидко долучитися до благодійних справ і має двомовний інтерфейс - українська та англійська. Зокрема користувачі можуть:

  • Відстежувати всі напівмарафони, які пройдуть з 11 грудня 2021 року по 9 квітня 2022 року, за розкладом і за календарем.
  • Долучатися до забігів онлайн і офлайн з різних міст України та світу
  • Жертвувати кошти, купуючи кроки забігу (в одному напівмарафоні – 21 тис. кроків) та/або перераховувати благодійним фондам довільну суму – як регулярно, так і одноразово.

Благодійні фонди, які беруть участь в ініціативі, охоплюють різні напрями –допомога онкохворим дітям, жінкам, які зазнали насилля, дітям, людям з синдромом Дауна, українській армії, людям похилого віку, людям без дому, українським скаутам, тваринам тощо – кожен з донатерів може вибрати організацію згідно зі своїми переконаннями. Кожен забіг присвячений збору коштів для одного з фондів платформи.

«Наш виклик – у стислі терміни поєднати благодійність та технологічність. Щоб встигнути зробити платформу з нуля за три місяці, ми розробили рішення інтеграції з платіжною системою. Рішення дозволяє налаштувати отриманння регулярної допомоги проєкту Kind Race і одночасну переадресацію її на різні рахунки – залежно від того, який благодійний фонд підтримується у конкретний день забігу. Цю інновацію можна використовувати для наступних проєктів у галузі Fintech, – коментує запуск платформи R&D lead IT SmartFlex Ігор Шкурко. – Задача на початку виглядала як mission impossible – та, завдяки нашій вірі у Kind Race і злагодженій роботі команди, яка працювала pro bono з величезною віддачею, нам усе вдалося».

Надалі ІТ SmartFlex також планує розробити медіапортал для добрих справ Be Kind і окремий платіжний шлюз для збору донатів  - donation gate.

«Мета Kind Challenge та проєкту Kind Race 120 – зробити благодійність простою, зрозумілою та навіть веселою звичкою для кожного українця. Ми придумуємо нові інструменти фандрейзингу та дуже швидко адаптуємося до потреб аудиторії та трендів, проєкт з рекордом Гіннеса є доволі складним інформаційно та технічно, враховуючи масштаби даних та наші очікування від оновлень учасників, пожертв та забігів. Зробити таку платформу за півтора місяці було можливо лише з супер-включеною командою, що розуміє наші амбіції та потреби, тому нам дуже пощастило знайти однодумців, що стали тепер і нашою спільною доброю командою!», – коментує співпрацю Тетяна Гриньова.

Долучитись до проєкту можна участю у забігах разом з Тетяною Гриньовою або купивши добрий крок на платформі Kind Race.