Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Миколаїв зустрів запуск 3G шаленим трафіком

8 грудня Vodafone запустив в комерційну експлуатацію 3G мережу в Миколаєві. Абоненти Vodafone та «МТС Україна» зустріли нові швидкості у Миколаєві шаленим трафіком – вже за перші години за допомогою нової мережі мешканці міста завантажили понад 700 Гб трафіку, що в 11 разів більше, ніж зазвичай завантажують абоненти в 2G мережі за аналогічний період. Найбільша кількість цього трафіку використана для перегляду потокового відео та під час перебування в соціальних мережах.

Загалом вподобання користувачів 3G мереж Vodafone Україна в соціальних мережах виглядають наступним чином: 43% 3G абонентів оператора шукають та діляться інформацією у Facebook, 78% - слухають музику та спілкуються з друзями у «ВКонтакті», 25% користувачів – діляться фото та враженнями за допомогою Google+, 19% миттєво викладають свої фото в Instagram, а 14% - переглядають стрічки в Twitter

Для запуску 3G в українських містах оператор використовує європейський досвід – для того щоб забезпечити максимально якісне покриття 3G мережі, компанія встановлює обладнання не тільки на базові станції, що вже побудовані, але й будує додаткові базові станції, що дозволяє забезпечити суцільне покриття міста. При розгортанні мережі застосовано обладнання технології single RAN виробництва компанії Huawei.

Для чого потрібен 3G
Завдяки послузі швидкісного мобільного доступу до інтернету, абоненти Vodafone та «МТС Україна» у Миколаєві зможуть миттєво відкривати інтернет-сторінки, переглядати потокове відео (YouTube, онлайн-кінотеатри), користуватися хмарними сервісами зі зберігання інформації (Dropbox, Google Drive, iCloud Drive), слухати в дорозі улюблену радіо-станцію через інтернет, швидко завантажувати відео просто з телефону в соціальні мережі, слухати аудіотреки з соціальних мереж та багато іншого.

Як користуватись 3G
Для того щоб скористатися послугами 3G, достатньо мати телефон з підтримкою 3G. У меню телефону слід вибрати режим мережі «3G» або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також в абонентів має бути активована послуга мобільного інтернету.

Скільки коштує 3G Vodafone
Вартість користування 3G вже включено до будь-якого тарифу Vodafone Red. На додаток до 3G інтернету, у пакет послуг будь-якого з тарифів лінійки включено безлімітний голосовий зв'язок у мережах Vodafone та «МТС Україна», а також дзвінки, SMS та MMS на всі мережі України та в 62 країни світу.

Де ще можна скористатись 3G мережею Vodafone
Українські абоненти Vodafone також можуть користуватися доступними послугами зв'язку в Європі завдяки послузі «Роумінг, як удома». Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і «МТС Україна». У вартість послуги також входять необмежені вхідні дзвінки в 15-ти найпопулярніших роумінгових країнах Європи – це Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Португалія, Угорщина, Ірландія, Великобританія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина.

Нагадаємо, що оператор запустив власну 3G мережу в Ужгороді, Львові, Мукачеві, Буковелі, Чернівцях, Одесі, Луцьку, Чернігові, Миколаєві та поетапно запускає 3G в Києві та передмісті.

Детальна інформація про 3G покриття.