Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone TV розвиває дитячий і освітній контент

Vodafone Україна повідомляє про плани з розвитку послуги Vodafone TV. Найближчим часом оператор значно розширить контентну частину послуги та впровадить пізнавальний пакет, який буде включати науково-популярні телеканали, каталог тематичних фільмів і передач, а також пакет дитячих телеканалів. Також у планах компанії – розробка мобільного та веб-порталу для охоплення всіх користувачів, у тому числі пристроїв на основі ОС Windows і випуск додатків для власників Smart TV.

 На сьогодні користувачам послуги Vodafone TV доступні 45 телеканалів. Пакет «Ефір» містить онлайн перегляд телеканалів з телепрограмою і зручними функціями перегляду, пакет «Кіно» пропонує колекції фільмів, мультфільмів, серіалів і шоу в HD якості, а пакет «Футбол» дозволяє дивитися прямі трансляції футбольних матчів. На додаток, в кожному з пакетів можна слухати ефірні й онлайн радіостанції. Всі пакети доступні без плати за трафік. Передплатники Vodafone TV можуть користуватися послугою на трьох пристроях без додаткової плати.

 «Із запуском 3G споживання мобільного інтернету все більше зміщується в бік відео-контенту, на нього вже припадає близько 20% загального трафіку в нашій мережі, і популярність послуги Vodafone TV – ще одне підтвердження цього тренду. Пропонуючи нашим користувачам дивитися ТБ без плати за 3G трафік, ми готові забезпечити перегляд фільмів та ТБ-передач у відмінній якості завдяки високій надійності нашої 3G мережі. В результаті 65% всіх клієнтів, які безкоштовно спробували скористатися послугою, продовжують користуватися нею на платній основі. Популярність послуги дозволяє нам працювати над розвитком контенту, який ми пропонуємо шанувальникам онлайн-ТБ», – зазначає начальник відділу контент-послуг Vodafone Україна Євген Донде.

 Більшість користувачів послуги надають перевагу перегляду ТБ на своїх смартфонах або планшетах – це 56% всіх підключень послуги Vodafone TV. На другому місці – опція «Кіно», яку підключають 25% користувачів. Футбольний пакет вибрали 19% користувачів, але сьогодні саме цей пакет приносить найбільшу кількість нових клієнтів. Пакети «Кіно» та «Ефір» доступні абонентам за 21 грн в місяць кожен, пакет «Футбол» обійдеться 11 грн в тиждень.

 Як підключити послугу

Послуга працює через додаток Vodafone TV, яке можна безкоштовно завантажити в магазинах додатків Google Play і App Store. Після установки програми, потрібно активувати послугу, відправивши SMS на короткий номер:

  • 30010 з текстом «1» для підключення пакету «Ефір»
  • 30012 з текстом «1» для підключення пакету «Кіно»
  • 30014 з текстом «1» для підключення пакету «Футбол»

 Послуга Vodafone TV доступна для безкоштовного тестування – перші 7 днів роботи послуги для пакетів «Ефір» і «Кіно» не тарифікуються. За день до початку тарифікації, користувач послуги отримає повідомлення з нагадуванням про продовження платного періоду та інформацією, як відключити її за допомогою SMS на короткий номер 30010 з текстом «СТОП» для пакета «Ефір» і на номер 30012 з текстом «СТОП» для пакета «Кіно». Передплатникам послуги доступні такі функції, як «Батьківський контроль», ТВ-запис на 7 днів, ТВ-пауза прямого ефіру.

 Детальніше про ці та інші можливості послуги можна дізнатися за посиланням

Виконавець послуги ТОВ «Діджітал Скрінз».