Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone і Mastercard запустили перший в Україні універсальний мобільний гаманець Vodafone Pay

Vodafone Україна у партнерстві з Mastercard представили новий мобільний додаток – перший в Україні універсальний цифровий гаманець Vodafone Pay. Сервіс дозволяє оплачувати різні товари й послуги зі смартфона, поповнювати мобільні рахунки абонентів будь-якого оператора та здійснювати грошові перекази.

Сервіс доступний для більшості українців — користувачем Vodafone Pay може стати абонент будь-якого українського мобільного оператора, клієнт будь-якого українського банку, власник смартфону як на базі iOS, так і Android.

«Рівень проникнення смартфонів в Україні сьогодні майже наблизився до європейського рівня 42% клієнтів Vodafone використовують для зв’язку смартфони. Але етап, на якому телефон потрібен лише для зв’язку зі світом, вже пройдений. Сьогодні ми перетворюємо смартфон будь-якого українського абонента на мобільний гаманець і робимо світові технології доступними для кожного українця, який завантажить додаток Vodafone Pay. Для цього ми зробили його максимально відкритим, простим та безпечним у користуванні», — зазначила Ольга Устинова, генеральний директор Vodafone Україна.

Додаток Vodafone Pay робить користування фінансовими сервісами швидким і дуже простим, адже не потребує багаторівневого підтвердження операцій. Сервіс дозволяє поповнювати мобільний рахунок в три кроки, а для здійснення всіх платіжних операцій не потрібно тримати фізичну банківську картку в руках — завдяки інтеграції з платформою цифрових гаманців Masterpass оплати можна проводити в один клік.

Високий рівень безпеки й надійності Vodafone Pay забезпечує подвійна верифікація користувача — через PIN-код або відбиток пальця, а також через унікальне слово-пароль. Під час авторизації в додатку система автоматично ідентифікує зареєстрований на платформі Masterpass гаманець користувача за введеним номером мобільного, дозволяючи здійснювати оплати зареєстрованими в ньому картками в один клік. Ті, хто поки не мають цифрового гаманця, можуть зареєструвати свої картки у Masterpass безпосередньо у Vodafone Pay. Для цього достатньо одного разу додати дані платіжних карток будь-яких банків і платіжних систем у додатку — інформація про картки буде надійно зберігатись на платформі, гарантом безпеки якої є Mastercard.

У додатку Vodafone Pay доступно понад 300 сервісів: поповнення без комісії мобільного рахунку абонента незалежно від оператора і банку-емітента картки, грошові перекази з картки на картку чи з картки на мобільний з низьким тарифом 0,5% + 2,5 грн, оплати послуг інтернет-провайдерів, телебачення, телефонії, комунальних послуг тощо, а також розрахунки в онлайн-магазинах. Послуги можна оплачувати як картками, так і з балансу мобільного рахунку. У додатку можна переглянути історію платежів, надіслати запит іншому користувачу з проханням переказати гроші та сканувати QR-коди. Технологічним та бізнес-партнером проекту стала компанія MobiPay, яка входить до складу групи компаній Wallet Factory.

Докладніше про Vodafone Pay.

vodafone-pay-application