Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone пропонує абонентам протестувати енергоефективний домашній інтернет з акцією «Спробуй Гігабіт»

Vodafone повністю укомплектував операторське обладнання мережі GPON альтернативними джерелами живлення, що забезпечить роботу сервісів 72 години. Щоб підтримати українців у складні економічні часи та допомогти обрати стабільний енергонезалежний зв’язок, оператор пропонує користувачам протестувати енергоефективний домашній інтернет, який працює навіть, коли у будинку немає світла.

У межах акції «Спробуй Гігабіт», усі абоненти, які замовлять підключення до Vodafone Gigabit Net у червні 2024 року, отримають перші 30 днів користування без абонплати. Пропозиція дозволить новим абонентам перевірити можливості і відчути всі переваги високошвидкісного інтернет-доступу.

«Через постійні пошкодження російським агресором енергетичної інфраструктури Україна знову в умовах віялових відключень. Мешканці багатьох міст вже відчули, як важко працювати, навчатись, слідкувати за ситуацією в країні чи бути на зв’язку з рідними без стабільного інтернету. Маємо позитивний досвід роботи сервісів на резервному живленні під час тривалих блекаутів, зокрема, у Харкові, Дніпрі й Одесі та позитивні відгуки про сталість мережі від абонентів в усіх містах присутності. – пояснює Сергій Скрипніков, генеральний директор телеком-оператора Vega, компанії, яка відповідає за напрямок фіксованого зв’язку у Vodafone Україна. – Саме тому Vodafone надає можливість користувачам протестувати роботу сервісу під час відключень, щоб кожен на власному досвіді зміг перевірити якість послуг. Навіть у пікові місяці навантаження ми отримували найвищий індекс споживчої лояльності та готовності рекомендувати послуги компанії (NPS), тому впевнено пропонуємо своїм клієнтам тестовий період».

Послуга доступна у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві, Івано-Франківську, Вишневому та Чорноморську. Перевірити можливість підключення можна на мапі інтернету під час знеструмлень. Після закінчення акційного періоду діятиме базова вартість у тарифі. Детальніше про тарифи – на сайті.

Для користування швидкісним оптичним інтернетом необхідно обов’язково встановити абонентський термінал. Vodafone забезпечує цим обладнанням своїх клієнтів без будь-якої додаткової плати.

Завдяки надійності та пропускній спроможності GPON (гігабітна пасивна оптична мережа), забезпечує швидкість до 1 Гбіт/с, що в 10 разів потужніше звичного 100 Мбіт/с. Надалі вона легко модернізується у XGS-PON, яка дозволяє збільшити швидкість передачі даних вже до 10 Гбіт/с.

Енергоефективною технологія є завдяки відсутності між операторським обладнанням і користувачем активних елементів, які потребують живлення, тож набагато легше забезпечити все устаткування альтернативними джерелами. Клієнтське обладнання встановлюється безпосередньо в квартирі і якщо абонент заживить своє, а оператор – своє, інтернет літатиме навіть під час відключення електропостачання. Як заживити клієнтське обладнання, читайте в інструкції.