Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone та Добробут об’єдналися, щоб лікувати дитячі серця

Медична мережа «Добробут» стала партнером благодійної програми телеком оператора Vodafone Україна «Добра справа в подарунок» та отримає фінансування у розмірі 1 мільйон гривень у 2024 році від Vodafone на проведення операцій дітям з вродженою вадою серця.

Компанія Vodafone Україна запустила благодійну програму «Добра справа в подарунок» у 2011 році. Ідея програми полягає в тому, що кошти, які раніше планувалися для придбання подарунків клієнтам на свята, Vodafone направляє на допомогу дітям, які потребують термінової операції з усунення вродженої вади серця. Окрім того, клієнти Vodafone мають можливість приєднатися до програми, направляючи на благодійність накопичені бонуси за програмою лояльності Vodafone Bonus. Загалом в рамках «Доброї справи в подарунок» було прооперовано 245 дітей.

Також партнерами благодійної програми «Добра справа в подарунок» є МБФ «Українська Біржа Благодійності», Інститут Серця МОЗ України та МБФ «Повернись живим».

«Ми раді вітати Добробут серед партнерів «Доброї справи в подарунок», адже разом ми зможемо допомогти ще більшій кількості діток та дати їм та можливість жити здоровим повноцінним життям. Благодійна програма «Добра справа у подарунок» працює в компанії Vodafone Україна більше 12 років. Ми постійно її розвиваємо, збільшуємо фінансування, додаємо корисні та довготривалі партнерства, адже розуміємо на скільки важливо вчасно та якісно надавати допомогу нашим дітям.» - розповіла  Вікторія Рубан, начальниця відділу зв'язків з громадськістю Vodafone Україна.

«Синергія великого українського бізнесу та благодійності вкрай важлива сьогодні. Від імені всієї команди Dobrobut Foundation я хочу висловити повагу компанії Vodafone та подякувати за довіру. Завдяки спільним зусиллям ми маємо змогу подарувати 9 хворим дітям повноцінне здорове життя. Водночас у такий спосіб ми розвантажуємо державну систему охорони здоров'я, яка потребує підтримки в ці непрості для нас усіх часи. Тільки разом, підставивши один одному плече підтримки, ми зможемо подолати всі випробування», — зазначив директор Dobrobut Foundation Дмитро Гроссу.

Уся команда «Добробуту», яка долучена до проведення цих операцій (лікарі, молодший медичний персонал, менеджери), працює на волонтерських засадах.