Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"
Vodafone запустив другий курс з підготовки Big Data аналітиків

Vodafone запустив другий курс з підготовки Big Data аналітиків

75% студентів попереднього курсу, які захистили фінальний проект, вже працюють у data science

Vodafone Україна провела набір та запустила другий навчальний курс школи Big Data Lab з підготовки аналітиків великих даних. Курс розрахований на аналітиків даних, бізнес-аналітиків, IT-спеціалістів та ентузіастів з математичною підготовкою, які хочуть розпочати кар’єру в data science або розширити свою кваліфікацію.

За результатами пілотного курсу 2020-2021 40% студентів успішно пройшли навчання. А 75% студентів, які захистили фінальний проект, вже працюють у data science.

Программа курса

За своєю насиченістю і бізнес-орієнтованістю програма навчання Vodafone Big Data Lab не має аналогів в Україні. Вона розроблена найкращими фахівцями України та світу і складається з ретельно відібраних та взаємопов’язаних дисциплін: фундаментальної математики, модулів big data інжинірінгу та доменної експертизи. Теорія підкріплюється практикою на реальних датасетах Vodafone. Це дозволяє у стислі терміни охопити весь спектр знань, необхідних для формування кругозору у data science, та на практиці навчитись працювати з великими даними. Навчання буде тривати шість місяців у онлайн форматі

Що нового

Автори курсу постійно вдосконалюють програму навчання, враховуючи досвід попереднього набору та розвиток data science.

У другому курсі була розширена практична частину модулів з інфраструктури великих даних та машинного навчання, а також відкрито підготовчий курс, який допоміг студентам актуалізувати рівень знань у математиці та програмуванні та адаптуватись до насиченого основного курсу.

Навчання проходить дистанційно в режимі онлайн і містить 350 лекційних і 350 самостійно-практичних годин. Під час лекцій студенти зможуть задавати питання викладачу, так як це відбувалося б під час очного навчання. Передбачена можливість передивлятись лекції в записі та консультуватися з викладачами за допомогою LMS-системи та месенджерів.

Наприкінці навчання студенти будуть працювати над великим фінальним проектом з використанням реальних великих даних, який задіє всі знання та навички, здобуті в процесі навчання. Проект стане прикрасою портфоліо і підтвердженням професійних навичок для майбутнього роботодавця.

Після закінчення курсу та успішного фінального проекту випускники зможуть розпочати кар’єру у data science на позиціях Junior Data Scientist, Junior Analyst, Junior Data Analyst, Junior User Acquisition Analyst тощо.

Про Big Data Lab

Big Data Lab – це комплексний інтенсивний курс з підготовки data science спеціалістів, який передбачає вивчення фундаментальних математичних дисциплін з аналізу даних, доменну експертизу і практику з реальними знеособленими великими даними Vodafone.

Про Vodafone

 Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 21 країні і має партнерські угоди з операторами 49 країн. Станом на 31 березня 2021 року Vodafone надає послуги більше 300 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 28 мільйону користувачів фіксованого інтернету та об’єднує більше 123 мільйонів IoT підключень. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.