Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Переказ коштів між рахунками Київстар, Vodafone, lifecell стає дешевшим

Переказ коштів між рахунками Київстар, Vodafone, lifecell стає дешевшим

З 1 грудня 2019 року грошові перекази на рахунки інших мобільних операторів за допомогою сервісу SharPay будуть проводитися зі звичайною комісією - 2%.

Переказати кошти можна у декілька способів:

  • у додатках Смарт-Гроші (Київстар) або SharPay (раніше – VodafonePay). Реліз додатку Paycell, де буде доступний даний функціонал, очікується до кінця жовтня.
  • за допомогою USSD-запита: для абонентів Київстар – *124*сума переказу*380номер телефону# та кнопка виклику;
  • з сайту kyivstar.ua або lifecell.ua

Завдяки пропозиції грошові перекази з мобільних рахунків стануть економічно вигіднішими, ніж раніше. Сам процес переказу має декілька зручних моментів. Для цього не потрібно вводити 16-значний номер банківської картки адресата. Достатньо обрати контакт в своїй телефонній книзі та, використовуючи фінансовий додаток Смарт-Гроші (Київстар), SharPay (раніше – VodafonePay) або сайт https://paycell.lifecell.ua/ переказати потрібну суму на рахунок. Ці кошти можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, а й для понад 2000 сервісів, які є на платформах Смарт-гроші, SharPay (Vodafone) і Paycel.

«Даною пропозицією ми продовжуємо будувати знання наших абонентів про те як можна зручно та швидко використовувати мобільні фінансові сервіси операторів. Лише з початку 2019 року сервісом Смарт-Гроші скористалось понад 420 тис. абонентів. Попит є і він зростає. Такі перекази це проста та доступна альтернатива банківським карткам. Мінімальна комісія, миттєве зарахування коштів, зручність переказу, можливість використовувати кошти для оплати товарів та послуг – все це зробить сервіс конкурентноздатним та привабливим для всіх абонентів найбільших телеком-операторів», - зазначив керівник департаменту мобільних фінансових послуг Київстар, Сергій Коптік.

«Завдяки співпраці трьох компаній, ми зробили те, чого ще не було на нашому ринку – українцям стало зручно й вигідно переводити гроші друзям і близьким. Набагато зручніше й вигідніше, ніж було раніше. Мобільні перекази вже є надзвичайно популярними у користувачів нашого мобільного гаманця, який тепер називається SharPay – за два роки сервісом скористались більше 420 тисяч клієнтів. З новою пропозицією сподіваємось на стрімке збільшення попиту на цю послугую. Впевнений, що мобільні платежі знайшли свою нішу серед класичних банківських фінансових послуг», – відзначає керівник напрямку фінансових послуг Vodafone Україна Дмитро Коваль.

«Об’єднуючі технології в сфері телекомунікацій і платіжних систем, оператори надають абонентам ще більше можливостей здійснювати перекази та оплати, користуючись своїм мобільним рахунком. Платежі можна здійснювати в будь-якому місці в будь-який час зі свого смартфону буквально за кілька секунд. Ми й надалі плануємо розвивати цей сервіс, щоб мобільні гроші стали зручною заміною звичайного гаманця для наших абонентів», – прокоментував Олександр Мартиненко, директор фінансової компанії Paycell.