Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

20 студентів розпочали навчання у школі Vodafone Big Data Lab

4Gr

20 студентів розпочали навчання у школі Vodafone Big Data Lab

Vodafone запустив пілотний курс першої в Україні комплексної школи підготовки спеціалістів з Big Data аналітики. Перше заняття у школі Vodafone Big Data Lab відбулося онлайн. Студенти Big Data Lab за 6 місяців отримають повний набір знань і навичок, достатніх для старту кар’єри в data science: фундаментальні математичні знання, експертизу роботи з даними в різних галузях і практику з реальними великими даними Vodafone. Для курсу використовуються знеособлені дані.

Навчання складається з трьох блоків:

1. Аналіз даних:

  • Основи обчислень для Data Science
  • Машинне навчання та аналіз даних (Supervised Learning, Unsupervised learning, Conformal learning. Casual learning, Інтелектуальний аналіз даних)
  • Нейронні мережі та глибоке навчання
  • Прогнозний аналіз і часові ряди

 

2. Інженерія програмного забезпечення для Data Science:

  • Основи програмування та інженерії
  • Зберігання даних, їх аналіз та візуалізація
  • Інфраструктура та технології великих даних для аналізу даних
  • Доменна предметна експертиза (фінанси, CRM, телекомунікації, web-реклама та маркетинг)

3. Фінальний проект на базі дата-сету знеособлених даних Vodafone.
Курс розрахований на аналітиків даних, бізнес-аналітиків, IT-спеціалістів та ентузіастів з математичною підготовкою, які хочуть розпочати кар’єру в data science або розширити свою кваліфікацію. Для вступу до школи відібрані кандидати з вищою технічною освітою, сильною математичною підготовкою та знанням програмування. Програма навчання створена для працюючих професіоналів, тож її можна поєднувати з роботою.

4Gr

Після закінчення курсу та успішного фінального проекту випускники зможуть розпочати кар’єру у data science на позиціях Junior Data Scientist, Junior Analyst, Junior Data Analyst, Junior User Acquisition Analyst тощо.

До створення курсу долучились кращі фахівці України та світу, які склали першу в Україні комплексну програму навчання з data science. Програма дозволяє у стислі терміни здобути теоретичні знання з доменною експертизою і на практиці навчитись працювати з великими даними.

Процес відбору кандидатів на навчання тривав більше ніж два місяці, протягом яких куратори школи обробили 138 заявок, перевірили 57 анкет, провели 50 співбесід і відібрали 20 студентів. Аудиторні онлайн-заняття проходитимуть тричі на тиждень протягом наступних шести місяців.

Big Data Lab – це комплексний інтенсивний курс з підготовки data science спеціалістів, який передбачає вивчення фундаментальних математичних дисциплін з аналізу даних, доменну експертизу і практику з реальними знеособленими великими даними Vodafone.

Для того, щоб уникнути епідеміологічних ризиків, лекції будуть записуватись та транслюватись у прямому ефірі. Під час заняття слухачі зможуть задавати питання викладачу, так як це відбувалося б під час очного навчання. Передбачена можливість консультуватись з викладачами за допомогою LMS системи та месенджерів у позалекційний час.

Сайт школи – bigdatalab.com.ua