Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Великий футбол в додатку Vodafone TV

Vodafone Україна розширив можливості послуги Vodafone TV, запустивши новий пакет «Футбол», а також версію програми для планшетів для більш зручного перегляду матчів, ефірних телеканалів і фільмів. Тепер футбольні вболівальники можуть дивитися прямі трансляції футбольних матчів просто на своїх смартфонах і планшетах, в будь-якому місці України, де є інтернет, і без плати за 3G-трафік при використанні мобільного інтернету. Для цього необхідно підключити новий пакет «Футбол», який став доступний користувачам послуги Vodafone TV.

Прямі трансляції матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи, Прем'єр-ліги України, Кубка України, іспанської Ла Ліги, Прем'єр-ліги та Кубка Англії на каналах Футбол1 і Футбол2 тепер доступні через додаток Vodafone TV. Також пакет «Футбол» включає доступ до прямих трансляцій матчів в HD і до кращих моментів ігор, що вже відбулись.

Користувачі Vodafone TV завжди зможуть переглянути пропущений матч, тому що послуга Vodafone TV надає доступ до запису всіх ігор за останні 7 днів. А при необхідності прямий ефір можна поставити на паузу до 10 хвилин і продовжити перегляд з моменту, на якому зупинився.

Скільки коштує «Футбол»

Щотижнева оплата за перегляд найпопулярніших футбольних чемпіонатів, фото, відео та міжнародних змагань складе всього 11 грн. Послугу можна підключати на окремо обраний тиждень, щоб переглянути цікаву серію матчів, або користуватися послугою на постійній основі.

Як підключити послугу

Послуга працює через додаток Vodafone TV, який можна безкоштовно завантажити в магазинах додатків Google Play й App Store.

Після установки програми, потрібно активувати послугу, відправивши SMS на короткий номер 30014 з текстом «1». Інтернет трафік у додатку не тарифікується. Для відключення пакету достатньо відправити SMS з текстом СТОП на короткий номер 30014.

Виконавець послуги ТОВ «Діджитал Скрінз».

Де можна скористатися послугою через 3G мережу Vodafone

На сьогодні абонентам Vodafone доступне найбільше 3G покриття в країні – це 19 обласних центрів України: Київ, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса, Херсон, Луцьк, Чернігів, Миколаїв, Суми, Полтава, Кропивницький, Дніпро, Рівне, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Харків, а також їх передмістя. Детальна інформація про 3G покриття.

Українські абоненти Vodafone також можуть користуватися доступними послугами зв'язку в Європі завдяки послузі «Роумінг як вдома». Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і «МТС Україна». У вартість послуги також входять необмежені вхідні дзвінки в 15-ти найпопулярніших роумінгових країнах Європи – це Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Португалія, Угорщина, Ірландія, Великобританія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина.