Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

5 маршрутів Київщиною: Vodafone розширив мапу самостійних туристичних онлайн маршрутів Village Routes

5 маршрутів Київщиною: Vodafone розширив мапу самостійних туристичних онлайн маршрутів Village Routes

Спільно з Київською обласною державною адміністрацією Vodafone створив та додав до мапи сільських туристичних маршрутів Village Routes п’ять маршрутів Київщиною. Нові туристичні напрямки додано відповідно до розгортання мережі 4G (LTE 900 МГц), яка покриває невеликі населені пункти.

«Створення тісної та ефективної співпраці між владою та бізнесом є запорукою успішного розвитку регіону. Україна активно рухається до міжнародних стандартів ведення бізнесу. Активна соціальна позиція бізнесу забезпечує захист інтересів та прав споживачів, турботу про навколишнє середовище, благодійність, взаємодію з різними категоріями населення. 8 вересня Київська обласна державна адміністрація та провідні оператори мобільного зв’язку України підписали Меморандум про співробітництво і зараз спільно з Vodafone Україна ми презентуємо перший спільний проєкт метою якого є промоція туризму сільською місцевістю», – зазначив Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Реагуючи на ситуацію з туризмом в умовах епідемії COVID-19, ми вирішили поставити на чільне місце безпеку, малолюдний туризм та підтримку і розвиток підприємницької діяльності в сільській місцевості. Окрім того, саме зараз в Україні йде чергова технологічна революція. Це революція цифрової рівності міст та сільських регіонів – запуск 4G в селах. Тому ми зміщуємо фокус на залучення мандрівників до українського села. Ми вдячні Київській обласній адміністрації за співпрацю та запрошуємо інші регіони долучитись до наповнення та розвитку проєкту Find&Follow», – додала генеральний директор Vodafone Україна Ольга Устинова.

Нові туристичні маршрути простягаються у Києво-Святошинському, Броварському, Обухівському, Володарському, Макарівському, Богуславському районах та у Чорнобильській зоні відчуження. Серед цікавинок – Змієві вали, страусина ферма, виноробня та кінний клуб, музеї українського села, історії та відомої письменниці і перекладачки Марка Вовчка. А вражаючі краєвиди біля Богуславського гранітного оголення та з гори Тотоха залишать незабутні спогади та багато фото у смартфоні.

Окрему увагу у маршрутах Київщиною відведено подорожам до орнобильської зони відчуження, адже потрапити до неї можна лише отримавши пропуск через туристичного оператора або Державне агентство України з управління зоною відчуження. Відвідувати зону можна лише у супроводі екскурсовода. На сторінках маршрутів окрім опису локацій зазначені правила відвідування зони відчуження та необхідні контакти.

Загалом маршрути Village Routes розраховані на 1-2 дні. Кожен маршрут містить детальний опис локацій, контактну інформацію, геолокацію кожного об’єкта, поради щодо додаткових екскурсій, харчування, проживання. Це допомагає туристу швидко та легко орієнтуватись в нових умовах та приймати рішення, а також ретельно планувати подорож. Пропозиції щодо турів будуть цікавими як для тих, хто лише починає досліджувати Україну, так і для досвідчених туристів, які шукають нових вражень. Детальніше – на сайті проєкту https://findandfollow.com.ua.

Щотижня перелік маршрутів у кожній з областей доповнюється. Vodafone розширює географію туристичних локацій відповідно до розгортання 4G (LTE 900 МГц) мережі саме у сільській місцевості, яка вкрай потребує допомоги в розвитку інформаційної інфраструктури задля покращення туристичної привабливості регіону та підтримки місцевого бізнесу.

Завдяки новому туристичному напрямку Village Routes в рамках власного проекту Find & Follow Vodafone пропонує українцям малолюдні безпечні подорожі сільською місцевістю, що є прийнятною альтернативою в умовах поширення COVID-19.

Find & Follow

У 2015 році Vodafone запустив власний туристичний проект Vodafone Smart Routes. Це інноваційні пішохідні туристичні маршрути в містах України. Маршрути візуалізуються за допомогою кам'яних табличок з QR-кодами та кумедними персонажами. Таблички з QR-кодами розміщені біля культурних та історичних пам'яток, кам'яні стрілочки вказують шлях до наступної локації, таким чином складаючи цілісний унікальний маршрут. Туристичні стежки наразі є у семи містах України: Києві, Львові, Чернівцях, Полтаві, Ужгороді, Черкасах та Херсоні.

У 2020 році Vodafone змінив назву туристичного проєкту на Find & Follow та запустив новий напрямок – Village Routes – для малолюдних подорожей сільською місцевістю. Наразі сільські туристичні маршрути розроблено для Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Волинської, Одеської, Вінницької, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської та Київської областей.