Введіть, будь ласка, Ваші контактні дані, ми Вам зателефонуємо

Ваш запит успішно відправлено

Ваші контактні дані

Ім’я:
Телефон:

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Оберіть, будь ласка, форму обслуговування та вкажіть необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Вкажіть, будь ласка, необхідні дані, які потрібні для проведення ідентифікації та пришвидшення вирішення питання

Ваш запит успішно відправлено

Потрібна допомога?

Ми зібрали для Вас відповіді на всі актуальні питання в розділі "Підтримка"

Перейти до розділу "Підтримка"

Vodafone в Харківській області став швидшим в 1,5 рази

Vodafone в Харківській області став швидшим в 1,5 рази

Vodafone не зупиняє будівництво і розвиток мережі під час карантину: компанія успішно завершила розширення власної мережі в Харківській області: спектр LTE-1800 розширено до смуги 15 + 5 МГц. Динамічне розширення спектра стало можливим завдяки технології CloudAIR.

У результаті середня швидкість на одного користувача зросла більш ніж в 1,5 рази.

Розширення спектру проводилося не тільки в Харкові, але по всій Харківській області і враховувало зміна географії споживання в умовах карантину. Так, після введення карантину дата-трафік мігрував в область, в тому числі, і в села.

Інтернет-рекордсменами стали мешканці села Піщане Чугуївського району, тут трафік збільшився у 7 разів, а також села Зарічне Вовчанського району – із зростанням дата-трафіку у 3 рази.

Великі населені пункти продемонстрували зростання трафіку в 1,5-2 рази. Лідери збільшення трафіку серед великих міст області: Ізюм, Лозова, Балаклія, Куп'янськ, Зміїв, Чугуїв, Слобожанське, Первомайське, Мерефа, Богодухів, Люботин, Пісочин і Красноград.

Проведені роботи дозволяють клієнтам Vodafone по всій Харківській області отримувати якісні послуги з урахуванням зміни географії споживання і зростання трафіку.

Мобільний зв'язок та мобільний інтернет стали сьогодні для багатьох українців не тільки засобом спілкування, а й інструментом для віддаленої роботи. Тому Vodafone Україна продовжує інтенсивно розширювати мережу, збільшувати її ємність і впроваджувати інноваційні рішення.

Під час карантину Vodafone розширив ємність мережі в Закарпатській області, Одесі і Одеській області, Житомирській області, а також місті Умань Черкаської області, в Дніпропетровській, Херсонській областях та місті Кропивницький. Компанія продовжує розширення географії покриття у всіх областях України. На сьогоднішній день Vodafone забезпечує покриття 4G для більш 71% жителів країни і 3G для 86% жителів України.

Vodafone підтримує українців під час карантину, надаючи безкоштовний доступ до пізнавально-розважальних сервісів: Vodafone Press, Vodafone Music, Bookmate і BeFit. Компанія також подовжила до 30.04 можливість безкоштовно підключити послугу Online Pass для абонентів передплачених тарифів, щоб безлімітно спілкуватися в популярних соціальних мережах і месенджерах. А в рамках підтримки проекту «Всеукраїнська школа online» відкрито вільний доступ до трансляцій уроків через сервіс VodafoneTV. З 1 квітня Vodafone Україна нараховує медичним працівникам по 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. Також Vodafone безкоштовно надає медикам безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) та мессенджерів (текстові та графічні повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat).